O NAMA

Advanced Search

0 € to 5.000.000 €

We found 0 results. View results
Your search results

Tko smo mi

Vip Nekretnine je profesionalna agencija za nekretnine specijalizirana za prodaju i posredovanje nekretnina na Kvarneru i Istri. Ovdje smo da vam pomognemo sa svojim znanjem, profesionalnošću i dugogodišnjim iskustvom na tržištu nekretnina. Bilo da tražite staru kamenu kuću, apartman blizu mora, veliku kuću za iznajmljivanje ili zemljište, naš cilj je da vam pronađemo i poudimo baš onakvu nekretninu koja je u skladu sa svim vašim željama i mogućnostima.

Moje ime je Igor Bokulić i profesionalni sam agent za nekretninama te direktor agencije VIP Nekretnine.

Kako je sve počelo?

Prije 15 godina odlučio sam se preseliti i živjeti na moru. Odabrao sam Lovran zbog prirodnih ljepota Kvarnera, ugodne klime i lijepog vremena tijekom cijele godine. U prekrasnom Kvarnerskom zavičaju, zapanjujućim pogledima na more i mediteranskom način života pronašao sam svoj dom i sreću sa svojom obitelji.

Od tada svakodnevno uživam u svom poslu i životu. Isto pokušavam omogućiti i svojim klijentima kako bi pronašli nekretninu koja će im u potpunosti odgovarati i kako bi oni mogli živjeti i uživati na najljepšoj obali na svijetu.

Kombinacija jedinstvenih prirodnih ljepota i mediteranskog načina života uistinu je savršen spoj.

Naše usluge

svojim klijentima pružamo pomoć tijekom cijelog postupka kupnje nekretnine u Hrvatskoj. potpuna podrška tijekom kupnje nekretnine uključena je u agencijsku naknade kada kupujete nekretninu preko naše agencije.

  • provjera cjelokupne imovinske dokumentacije
  • provjera vlasništva i pravnog statusa
  • rješavanje svih papira koji nedostaju ili neriješenih dokumenata
  • pregovaranje o cijeni
  • analiza svih pravnih dokumenata potrebnih za prodaju i kupnju nekretnine
  • sklapanje predugovora, kupoprodajnog ugovora i izjave o plaćanju s odvjetnikom
  • prijevodi potrebnih dokumenata pri kupnji i prodaji
  • upis prava vlasništva u zemljišnim knjigama

Od veljače 2009. godine građani Europske unije imaju ista prava otkupa imovine kao i hrvatski državljani te stoga mogu kupiti nekretnine u Hrvatskoj kao privatne osobe i bez potrebe za dobivanjem dozvole Ministarstva vanjskih poslova, kao što je prije bilo potrebno.

Uživajte u ljepotama Kvarnera

Slobodno nas kontaktirajte za bilo kakav upit.

Compare Listings