Advanced Search

0 € to 5.000.000 €

We found 0 results. View results
Your search results

Pravila Privlatnosti

IZJAVA O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA

Vip Nekretnine d.o.o. poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranice.

Ovom izjavom o zaštiti privatnosti korisnika i posjetitelja naše web stranice, vipnekretnine.hr opisuje kako koristi i štiti informacije koje prikuplja prilikom posjeta web stranice. Sve informacije koje nam dajete prilikom korištenja naše web stranice, bit će upotrebljavane isključivo u skladu s ovom izjavom o zaštiti privatnosti. Vip Nekretnine d.o.o. može promijeniti ova pravila prilikom ažuriranja stranice, stoga Vas molimo da povremeno posjetite našu stranicu i provjerite slažete li se s eventualnim promjenama.

PODACI KOJE PRIKUPLJAMO

Prilikom posjeta naše web stranice ne prikupljamo Vaše osobne podatke (kao što su ime, adresa, telefon i slično). Vaše osobne podatke prikupljamo samo ako dobrovoljno ispunite obrasce (kontakt obrazac, anketnu formu) na našoj stranici i time nam dajete privolu za prikupljanje i korištenje Vaših osobnih podataka. Osobni podaci koje prikupljamo su:

Vaše ime i prezime
Vaša email adresa
Ostale informacije koje nam ostavite prilikom slanja kontakt obrasca ili ispunjavanja ankete, a mogu sadržavati broj telefona i adresu.
Privolu za obradu osobnih podataka mogu dati osobe s navršenih 16 godina ili više, dok za osobe mlađe od 16 privolu može dati roditelj ili skrbnik. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim stranama, osim ako zakonom nije drugačije propisano.

KAKO KORISTIMO PODATKE KOJE PRIKUPLJAMO

Koristimo ih za potrebe tehničkog upravljanja Internet stranicom
–– prikupljanje informacija u log datotekama poslužitelja, kao što je Vaša IP adresa, vrsta preglednika i operativni sustav, ali pritom se ne identificira osoba. Koristimo ove informacije da bismo razumjeli kako se posjetitelji kreću kroz našu web stranicu i kako bismo poboljšali Vaše iskustvo dok koristite našu web stranicu. Google prikuplja informacije putem naše upotrebe Google Analyticsa koji je instaliran na našoj web stranici. Informacije poput IP adrese i podatke iz kolačića koristimo kako bismo poboljšali našu stranicu i usluge. Informacije se dijele s Googleom na anonimnoj osnovi. Kako biste saznali više o tome koje informacije Google prikuplja, posjetite stranicu Googleovih pravila o privatnosti.

Koristimo ih za interno evidentiranje podataka
Koristimo ih za računovodstvene usluge
Koristimo ih kako bismo unaprijedili naše usluge
Koristimo ih kako bismo Vam na mail adresu, koju ste nam ostavili, povremeno slali obavijesti o našim projektima, posebnim ponudama ili informacijama za koje smatramo da bi Vam bile zanimljive

SIGURNOST

Sigurnost Vaših podataka nam je iznimno važna. Kako bismo spriječili neautorizirani pristup Vašim podacima ili njihovo otkrivanje, osigurali smo odgovarajuće fizičke i elektroničke sustave zaštite kojima štitimo i čuvamo podatke koje prikupljamo preko Interneta. Pohranjujemo Vaše podatke do isteka roka od 3 godine.

KAKO KORISTIMO KOLAČIĆE

Naše Internet stranice koje posjećujete koriste kolačiće. Kolačić je datoteka male veličine koja traži dopuštenje da se pohrani na Vašem tvrdom disku, što našoj Internet stranici daje mogućnost prepoznavanja Vašeg računala kada sljedeći put posjetite stranicu od Vip Nekretnine. Ukoliko pristanete, datoteka se instalira i kolačić pomaže analizirati promet Internetom i javlja nam kada posjetite stranicu.

Mi koristimo kolačiće koji prate količinu prometa kako bismo identificirali koje se stranice koriste. To nam pomaže da analiziramo podatke o prometu na web stranicama i poboljšamo naše web stranice kako bismo ih prilagodili potrebama svojih korisnika. Te podatke koristimo isključivo radi statističkih analiza.

Kolačići nam ni na koji način ne osiguravaju pristup vašem računalu ili bilo kakvim podacima o vama, osim onih koje ste voljni s nama podijeliti. Ovisno o postavkama na Vašem internetskom pretraživaču, kolačići se mogu automatski prihvaćati. Ako niste suglasni s njihovom upotrebom, kolačiće možete u bilo kojem trenutku lako izbrisati i trajno isključiti na vašem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojim se koristite

POVEZNICE S DRUGIM WEB STRANICAMA

Naše web stranice mogu sadržavati poveznice s drugim web stranicama. Ukoliko pomoću njih napustite naše stranice, mi više nemamo kontrolu nad tim drugim web stranicama i stoga ne možemo biti odgovorni za zaštitu i privatnost podataka koje o sebi dajete posjećujući druge stranice, jer one ne podliježu ovoj izjavi o zaštiti privatnosti.

KONTROLIRANJE OSOBNIH PODATAKA

Korisnik odlučuje o svojim osobnim podacima i može ograničiti prikupljanje ili upotrebu istih. Korisnik ima pravo na pristup i uvid podacima, pravo na informiranost o obradi podataka, pravo na ispravak osobnih podataka, pravo na podnošenje prigovora, pravo na povlačenje privole o korištenju osobnih podataka te pravo na brisanje osobnih podataka. Ukoliko više ne želite da posjedujemo i koristimo Vaše osobne podatke molimo Vas da nas kontaktirate. Vip Nekretnine neće prodavati ili dijeliti vaše osobne podatke s trećim stranama ako za to nemate dopuštenje ili ako zakon ne predviđa drugačije. Vaše osobne podatke možemo koristiti za slanje obavijesti trećih strana za koje smatramo da vas zanimaju samo ako nam kažete da ih želite.

Ako imate pitanja, kontaktirajte nas na igor.bokulic@gmail.com

Compare Listings